[bd] Cache 1.2.3

Faster and faster.

  1. xydrine

    xydrine New Member

    Oh man! I literally spent like 12 hours trying to figure out why it wasn't working, rofl. Switched from opcache to APCu to nginx from litespeed to PHP-FPM and then downloaded an older version and then stabbed my eyes out, lol.

    Oh well, end result was worth it. No worries ;).
     
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @xydrine :oops: I'm glad you figured it out. Later better than never I guess!
       
  2. Movie Prop Sites

    Movie Prop Sites New Member

    Well this is a first.

    When I try to install the XML from the download I get:

    "The provided file was not a valid XML file. Please provide a valid XML file."

    I have redownloaded the zip, but still, no love.
     
    rimesia likes this.
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @Movie Prop Sites Can you zip the xml file only and send me via conversation? Or email to pony@xfrocks.com, sorry for the trouble.
       
    2. rimesia

      rimesia New Member

      rimesia @Movie Prop Sites Same here.

      I founded the old XML on one of my files and that works. They are the same version. However , new downloaded file doesn't work while old one works. File had to be damaged or something...

      If you needed it I can send you my old xml , if it's allowed.
       
    3. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @rimesia A new file is up, it should work correctly now. Sorry for the inconvenience.
       
  3. xfrocks

    xfrocks XenForo rocks!
    Staff Member

    Replied to your email. Please check and follow the instruction.

    I think we have found the issue and we are trying to fix it right away.
     
  4. Allpar Dave

    Allpar Dave New Member

    Since AMP pages don’t show up by default, ... how do I get people to see them? Do I need to change the template code for threads or some such? Or is this a “manually submit to Google” thing?
     
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @Allpar Dave The markup is injected automatically by the add-on. Google will then discover the amp pages and index them. You can verify that by view source of thread view pages, it should have something like this

      HTML:
              <link rel="amphtml" href="https://xfrocks.com/other/threads/bd-cache.131/page-14?amp=1502823658">
      
       
  5. hoangnamdoan33

    hoangnamdoan33 New Member

    AMP không có image à anh ( em cài thử bd image thì lỗi amp)
     
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @hoangnamdoan33 Lỗi gì vậy bạn? Đáng ra là có hỗ trợ bình thường nha bạn.
       
  6. hoangnamdoan33

    hoangnamdoan33 New Member

    Anh thử xem az4rum.com thử xem các ảnh nó lỗi
     
  7. vlady

    vlady New Member

    @xfrocks, do you plan to make an update BDCache with XF2.0 support?
     
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @vlady Yes it is planned.
       
      vlady likes this.
      1
Loading...