[bd] Reroute [Paid] 1.0.6

Take extra care of those shiny URLs.

  1. xfrocks

    xfrocks XenForo rocks!
    Staff Member

    xfrocks submitted a new resource:

    [bd] Reroute - Take extra care of those shiny URLs.

    Read more about this resource...
     
  2. RoldanLT

    RoldanLT Active Member

    Do you have a demo for custom sub domain?
     
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @RoldanLT I don't have a spare XenForo license so I can't show you it live. Sorry.
       
      RoldanLT likes this.
      1
  3. Mike

    Mike New Member

    What does "skip as parent" do?
     
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @Mike Skip parent will exclude the route when building a node / thread url. For example you have 1 category (reroute as parent), 1 forum (reroute as main). Normally, link to threads will be parent/main/threads/... but if you skip as parent in the category, it will be main/threads/... only.
       
  4. Mike

    Mike New Member

    Getting this error after changing members reroute

    Error Info
    ErrorException: Undefined index: path - library/bdReroute/Overridden/Link.php:16
    Generated By: Unknown Account, A moment ago
    Stack Trace
    #0 /home/hockey/public_html/library/bdReroute/Overridden/Link.php(16): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/hockey/pu...', 16, Array)
    #1 /home/hockey/public_html/library/bdReroute/Domain.php(100): bdReroute_Overridden_Link::modifyRequestPaths()
    #2 /home/hockey/public_html/library/bdReroute/Listener.php(75): bdReroute_Domain::setupDomain('members.hockeyf...')
    #3 [internal function]: bdReroute_Listener::init_dependencies(Object(XenForo_Dependencies_Public), Array)
    #4 /home/hockey/public_html/library/XenForo/CodeEvent.php(90): call_user_func_array(Array, Array)
    #5 /home/hockey/public_html/library/XenForo/Dependencies/Abstract.php(214): XenForo_CodeEvent::fire('init_dependenci...', Array)
    #6 /home/hockey/public_html/library/XenForo/FrontController.php(127): XenForo_Dependencies_Abstract->preLoadData()
    #7 /home/hockey/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #8 {main}


    Also get the error going to https://members.hockeyforu.ms/admin.1/
     
  5. Mike

    Mike New Member

    and the error above? :D
     
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @Mike I have just released v1.0.3d, try upgrading to it maybe? ;)
       
  6. Mike

    Mike New Member

    okey dokey! Will do it now and report back in a few minutes..
     
  7. xfrocks

    xfrocks XenForo rocks!
    Staff Member

    Actually it is a different message. Please check your board url option in AdminCP, what is it currently?
     
  8. Mike

    Mike New Member

    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

  9. Mike

    Mike New Member

    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

  10. Mike

    Mike New Member

    Please add :) We are best friends after all, right? :D
     
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @Mike Haha, I will see. Have you got it working now btw?
       
  11. Mike

    Mike New Member

    Sec, uploading it now.
     
  12. Mike

    Mike New Member

    Yeap, working!
     
    xfrocks likes this.
    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @Mike Awesome.
       
      Mike likes this.
      1
  13. moshbit

    moshbit New Member

    i'm having an issue where category node urls aren't getting re-written. for example:

    'destinations by region' has been set to 'destinations' in the route field. it displays as:

    https://squattheplanet.com/categories/destinations-by-region.32/

    Destinations by Region

    Here you can research destinations organized by region of the globe.
    squattheplanet.com


    the sub-forum 'north america' has been set to 'north-america' in the custom route field. it displays as:

    https://squattheplanet.com/categories/north-america.200/

    North America

    This area of the forum is comprised of the countries making up the North American continent. These countries include Canada, The United States of of America, Mexico and those in Central America.
    squattheplanet.com


    but for some reason the sub forum of north america "canada" displays as so (after setting it as 'canada' in the custom route field):

    https://squattheplanet.com/destinations/north-america/canada/

    Canada

    Here you'll find discussions on the great northern region of North America.
    squattheplanet.com


    also, united states and mexico are sibling nodes and display correctly as well:

    https://squattheplanet.com/destinations/north-america/united-states/

    United States

    The USA consists of 50 states, and is a big place with a lot to see. Find out the best places to go and give your own advice on your favorite cities.
    squattheplanet.com

    https://squattheplanet.com/destinations/north-america/mexico/

    Mexico

    Mexico is an interesting and sometimes lawless country with a interesting culture. Find out what others have to say about it here.
    squattheplanet.com


    so i'm not sure what's wrong?
     
    1. moshbit

      moshbit New Member

      moshbit @moshbit while the previous server errors have been fixed with the latest update, the issue with categories not being re-written correctly is still an issue. are you planning on fixing this? it's been over two months.
       
  14. moshbit

    moshbit New Member

    1. xfrocks

      xfrocks XenForo rocks!
      Staff Member

      xfrocks @moshbit This sounds like a conflict issue. Can you disable some add-on that you think may cause the problem?
       
  15. xfrocks

    xfrocks XenForo rocks!
    Staff Member

    You are right, I don't see any potential conflict there. Please start a conversation with me with your site info, I will have to login and check myself. Sorry for the inconvenience.
     
  16. moshbit

    moshbit New Member

    no worries, i PM'ed you my info.

    on a side note, bringing vanity name urls like squattheplanet.com/username would be a pretty killer feature. i know there's another plugin that does this, but it would be nice to have it wrapped up in this one so there's no potential conflicts.
     
  17. moshbit

    moshbit New Member

    i've got a few hundred routing errors in my server log now as well. i sent you a PM about it but i haven't heard back from you. any word on this? they mostly look like this:

    most of them seem to be failures to reroute urls by this plugin:

     
  18. moshbit

    moshbit New Member

    errr... maybe a screen shot would be better:

    broke.png
     
Loading...