Bug Server error on new post

Discussion in '[bd] Keyword Alert' started by kontrabass, Jun 18, 2019.

  1. kontrabass

    kontrabass Webmaster

    #1 , Jun 18, 2019
    Last edited: Jun 18, 2019
    I'd really like to get this add-on working again. When enabled, every single new post returns the error
    Code:
    ErrorException: mb_strpos(): Empty delimiter - library/KeywordAlert/Engine.php:463
    Generated By: paul, A moment ago
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'mb_strpos(): Em...', '/home/talkbass/...', 463, Array)
    #1 /home/talkbass/html/library/KeywordAlert/Engine.php(463): mb_strpos('asddddddddddd', '', 0)
    #2 /home/talkbass/html/library/KeywordAlert/Engine.php(277): KeywordAlert_Engine::_strpos('asddddddddddd', '', 0)
    #3 /home/talkbass/html/library/KeywordAlert/Engine.php(139): KeywordAlert_Engine::_found('', 'asddddddddddd', 'asddddddddddd')
    #4 /home/talkbass/html/library/KeywordAlert/Engine.php(46): KeywordAlert_Engine::process('asddddddddddd', 'Testing', '[URL]https://www.tal[/URL]...', Array, Array, Object(KeywordAlert_Model_Queue))
    #5 /home/talkbass/html/library/KeywordAlert/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(48): KeywordAlert_Engine::processFromDw('asddddddddddd', 'Testing', '[URL]https://www.tal[/URL]...', Array, Object(SV_DeferredAlerts_XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post))
    #6 /home/talkbass/html/library/WidgetFramework/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(7): KeywordAlert_XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_postSaveAfterTransaction()
    #7 /home/talkbass/html/library/Bookmarks/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(15): WidgetFramework_XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_postSaveAfterTransaction()
    #8 /home/talkbass/html/library/SV/DeferredAlerts/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(40): Bookmarks_XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_postSaveAfterTransaction()
    #9 /home/talkbass/html/library/XenForo/DataWriter.php(1437): SV_DeferredAlerts_XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_postSaveAfterTransaction()
    #10 /home/talkbass/html/library/Andy/ConvertImage/DataWriter.php(8): XenForo_DataWriter->save()
    #11 /home/talkbass/html/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(578): Andy_ConvertImage_DataWriter->save()
    #12 /home/talkbass/html/library/SV/AlertImprovements/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(47): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
    #13 /home/talkbass/html/library/sonnbUpThread/ControllerPublic/Thread.php(79): SV_AlertImprovements_XenForo_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
    #14 /home/talkbass/html/library/XenForo/FrontController.php(369): sonnbUpThread_ControllerPublic_Thread->actionAddReply()
    #15 /home/talkbass/html/library/XenForo/FrontController.php(152): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #16 /home/talkbass/html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #17 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(58) "[URL]https://www.talkbass.com/threads/testing.1286366/add-reply[/URL]"
      ["_GET"] => array(1) {
       ["/threads/testing_1286366/add-reply"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(9) {
       ["message_html"] => string(20) "<p>asddddddddddd</p>"
       ["_xfRelativeResolver"] => string(49) "[URL]https://www.talkbass.com/threads/testing.1286366/[/URL]"
       ["attachment_hash"] => string(32) "09ddf0d304d8e1e899b718f2d06c4c21"
       ["last_date"] => string(10) "1545332018"
       ["last_known_date"] => string(10) "1545332018"
       ["_xfToken"] => string(8) "********"
       ["_xfRequestUri"] => string(25) "/threads/testing.1286366/"
       ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
       ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
    
    PHP 7.2

    Thank you for your help!
     
Loading...